РАЙОННА ВЛАДА ДОЛУЧИЛАСЬ ДО ВСЕУКРАЇНСЬКОЇ АКЦІЇ „ПОСАДИ ДЕРЕВО МИРУ“ 10.04.2017 / 10:14 Детальніше

29 березня в рамках Всеукраїнської акції „Посади дерево миру“ в Хорольському ботанічному саду відбулася висадка зелених насаджень. До організації та проведення екологічної акції крім працівників науково-дослідної установи долучились керівники районної державної адміністрації та районної ради.

Районна влада від початку утворення установи постійно дбає про розвиток ботанічного саду і ніколи не стояла осторонь від вирішення проблемних питань, пов’язаних з його функціонуванням.Нагадаємо, що цьогорічна акція „Посади дерево миру“ стартувала 25 березня разом із Всесвітньою акцією „Година землі“,  акція  є безстроковою і її мета – привернути увагу українців до екологічних проблем, підвищити інтерес щодо бережливого ставлення до навколишнього природного середовища, збереження та пр ... Читати далі »



Посади дерево миру 10.04.2017 / 09:23 Детальніше

Минулого року в Україні стартувала безстрокова Всеукраїнська екологічна акція «Посади дерево миру» за ініціативи української греко-католицької церкви та підтримки Міністерства екології та природних ресурсів. Цьогорічна акція стартувала 25 березня 2017 року разом із Всесвітньою акцією «Година Землі». Міська рада постійно підтримує громадські ініціативи, направлені на збереження природи та озеленення території міста, тому проведення акції «Посади дерево миру» в Хоролі не стало винятком.
 Хорольська громада підтримала цю акцію, адже її мета набуває важливу суспільну значимість, привертаючи нашу увагу до екологічних проблем, формуючи бережливе ставлення до навколишнього природного середовища, збереження та примноження природної спадщини. Окрім формування екологічної свідомості, ця акція несе в собі патріотичний зміст. Ми повинні не лише берегти рідну природу, а й вберегти кра ... Читати далі »